Logo Torget

Liv og røre rundt Torvet under Martnan!

24.06.2019

Helt siden 1681 har området rundt Torvet vært fast tilholdssted til den tradisjonelle Martnan. Så også i år, selv om byens storstue fortsatt er under ombygging.

Se bilder og les om hvordan det nye Torvet blir!

Under den tre dager lange Martnan fra 25.- 27. juni vil alle om tar turen til Midtbyen kjenne lukta av pinnevaffel og sukkerspinn, lokal gårdsmat og internasjonale delikatesser. Trylleshow, hesteridning og miniturnering i fotball blir det også. Aktivitetene er gratis og her kan du lese mer om åtte av dem.

Les alt om Martnan her.

Martnan åpner tirsdag klokken 12.00 på Sommerscenen utenfor Vår Frue Kirke. Det er kommunaldirektør Ola By Rise som foretar den offisielle åpningen (med døvetolker), og like etterpå står Forsker-Fredrik på scenen.

Infotelt på Torvet

På grunn av den pågående rehabiliteringen av Torvet blir det også i år tatt i bruk mange ulike byrom i Midtbyen. Sommerscenen med kulturprogrammet blir plassert utenfor Vår Frue kirke og piknikområdet er lagt til Tordenskjoldsparken.

Området rundt Parkgården i St. Jørgensveita blir brukt til aktiviteter og veitevandringer. Et bemannet infotelt på Torvet gir oversikt over alt som foregår på Martnan. Rundt 40 frivillige bidrar til gjennomføring av arrangementet.