Logo Torget

Lek i byens største sandkasse på Torvet!

24.06.2018

Oppdatert informasjon:

Sandkassa vil bli stående på Torvet i sommer. Den vil være åpen mellom klokken 15-20 i perioden 2.-13. juli, og mellom klokken 09-20 i perioden 13. juli- 6. august. 

Sandkasse under Martnan

Store gravemaskiner og hjullastere er i full sving på Torvet hver dag. Byens storstue fornyes og dimensjonene på arbeidet fascinerer mange. Spesielt barna gjør store øyne når de går forbi byggeplassen.

Når Martnan arrangeres 26. – 28  vil de miste få anledning til å boltre seg i byens største sandkasse, rett ved siden av de ekte gravemaskinene!

– Vi har sett at barna blir stående med nesa inntil byggegjerdet og se på de flotte gravemaskinene. Hva er vel mer gøy enn å grave «sammen» med de store maskinene, smiler martnassjef Line Holm.

Livlig på Torvet under Martnan

Martnassjefen gleder seg til å se flotte sandslott og graveteknikker i sandkassa, og håper mange legger turen innom i løpet av de to dagene Martnan arrangeres.

– Vi stiller med sandkasseleker, men det er også mulig å ta med egne leker, sier Holm, som ønsker alle bygge-og graveglade barn velkommen til Torvet fra tirsdag 26. juni klokken 11.00.

Sandkassen blir plassert utenfor DNB på Torvet og blir 4 x 12 meter stor.

Les også: Torvet fornyes – dette skal gjøres

Her finner du Martnan

På grunn av ombyggingen på Torvet holdes årets martna i Munkegata og i Kongens gate øst mellom Torvet og Søndre gate. En sommerscene blir satt opp utenfor Vår Frue kirke hvor det blir familieprogram med blant annet trylleshow, konserter og dans.

Program for Martnan

Se hvor fint Torvet blir når arbeidet er ferdig!

Martnan 2018 er i gang på Torvet. Her kan barna leke, bygge og grave i byens største sandkasse (Foto: Trondheim kommune/ Carl-Erik Eriksson)