Logo Torget

Ny rute for 17. mai-togene

25.04.2018

Byggearbeidet på Torvet gjør at ruten for 17.mai-togene legges om.

I stedet for å krysse Torvet og nedre del av Munkegata legges togruten om Søndre gate. Alle tre togene starter som vanlig fra Bispegata ved Katedralskolen.

Les også informasjon på Trondheim kommunes nettside

Ny rute barnetog

Barnetoget starter i Bispegata, fortsetter ned øvre del av Munkegata og svinger til høyre inn Erling Skakkes gate. Deretter svinger toget til venstre inn Schultz gate, forbi Vår Frue kirke og videre ned Nordre gate. I Olav Tryggvasonsgate tar toget til høyre, før det på nytt svinger til høyre opp Søndre gate. Toget svinger til venstre i Kongens gate og oppløses som vanlig i Kjøpmannsgata og området bak vår Frue kirke.

Ny rute folketog og russetog

Folketoget starter klokken 13 og Russetoget kl 16. Begge starter fra Bispegata, går ned øvre del av Munkegata, svinger til høyre inn Erling Skakkes gate, fortsetter til venstre ned Kjøpmannsgata og svinger til venstre inn Kongens gate. Deretter fortsetter toget ned Søndre gate, tar så til venstre i Olav Tryggvasons gate før det svinger inn Nordre gate og løses opp i Schultz gate, Munkhaugveita og Presidentveita.

Torgmøtet

Torgmøte holdes i Kongens gate mellom Nordre og Søndre gate. Talerstolen blir plassert ved enden av Apotekerveita, mens publikum får plass i Kongens gate og i Tordenskjoldparken.

Ny rute for 17. mai-togene.