Logo Torget

Plan for Torvet til Bystyret

04.01.2013

Formålet med å fornye Torvet er å styrke bylivet i Midtbyen. Torvet skal styrke sin posisjon som et pulserende sted med mangfold, opplevelser, handel og gode oppholdssteder for alle.  Utformingen som  rapporten beskriver (lenke under teksten) bygger på menneskenes ønsker og behov. Med det grunnlaget vil idéen i prosjektet kunne forstås også av kommende generasjoner.

Mange mennesker har vært involvert i prosessen og arbeidet med denne planen. Siden formannskapet i august 2011 støttet behovet for å endre planene, er det mottatt nærmere 700 innspill fra enkeltpersoner og grupper. I tillegg har det vært omlag 50 oppslag i media. Alt er gjennomgått og vurdert, og flere konkrete forslag er innarbeidet i planen.

Lenke til Bystyrets nettsider

Last ned rapporten som PDF