Logo Torget

Bli med på en tidsreise til nye Torvet!

30.05.2012

6. juni kan du bli med på en fullskala iscenesettelse av planene for Torvet. Kom, se og test ut! Og si hva du mener før politikerne bestemmer seg. Du kan gi dine tilbakemeldinger på selve arrangementet, eller her på siden i etterkant. Denne nettsiden vil være åpen for innspill fram til 7. juni.

Program:

NYE TORVET I FULLFORMAT
Torvet kl 1400-2000
Fullskala utprøving av planene ved hjelp av byggeklosser og ganglinjer.

FOLKEMØTE
Byscenen kl 1700-1800
Åpent folkemøte om planene for Torvet.

TESTLAB
Torvet kl 1800-2000
Åpne idémøter for testing og videreutvikling av planene. Alle er velkommen, men fagfolk og interessegrupper oppfordres spesielt til å delta. Tema for testlabene: visjoner for Torvet; dekke; ­bygninger og kantsone; oppholdsmøbler og vegetasjon; lek; organisert torgliv.

SAMLING PÅ TORVET
Torvet kl 2000
Musikk, meningsutveksling, liv og røre. Er det slik vi vil at det nye Torvet skal bli?